Console onderhoud

De oplossing voor achterstallig onderhoud aan uw console!

Heeft u last van een console die veel geluid maakt? Of duurt het enorm lang voordat een spel is geladen? Vaak komt dit omdat het toestel nog nooit onderhoud heeft gehad. Vaak zit hierdoor de console vol met stof en is de koelpasta uitgedroogd. Hiervoor hebben wij een onderhoudsbeurt die deze problemen doet verhelpen.


Tijdens de onderhoudsbeurt halen wij uw hele console uit elkaar en maken we de onderdelen grondig schoon. Tegelijkertijd verwijderen we alle stof die we tegen komen in het toestel. Ook vervangen we de koelpasta zodat het apparaat weer optimaal wordt gekoeld.


Naast het hardware matige onderhoud voeren we ook de laatste software updates uit van het device. Ook optimaliseren we de intern opgebouwde database zodat ook de software weer in een top staat is!

Device stofvrij

Consoles zijn gevoelig voor stof ophoping wat je door de zuigende werking maar moeilijk kan voorkomen. Daarom is het raadzaam om eens in het jaar het toestel langs te brengen voor een onderhoudsbeurt zodat we dit ophopende stof kunnen verwijderen uit uw apparaat. Dit zal ook de performance van uw device verbeteren.

Koelpasta vervangen

Een veel voorkomend warmte probleem van consoles heeft meestal te maken met de koelpasta op de CPU en GPU processor. Hierdoor kan de processor zijn warmte niet goed overdragen naar de heatsink met als gevolg dat de temperatuur oploopt. De temperatuur  toename wordt door sensors opgepikt en doorgegeven aan de ventilator die harder zal gaan draaien om de heatsink koeler te maken. Echter heeft dat weinig invloed doordat de oude koelpasta tussen de processor en heatsink slecht geleid en dus de heatsink wél koeler wordt maar de CPU/GPU niet. Door de koelpasta te vervangen zal dit probleem worden opgelost. 

Software optimaliseren

Om ook uw software weer optimaal te kunnen gebruiken voeren wij de laatste software updates uit voor uw console. Ook bouwen we de interne database weer opnieuw op zodat uw OS (operating system) weer volledig is opgeschoond.

€ 60,-
€ 47,-

Onderhoudsbeurt

  • Console stofvrij
  • Ververste koelpasta
  • Systeem up to date
  • Software geoptimaliseerd