arrow_drop_up arrow_drop_down

Abonnementen en services

Alle diensten op één adres

Abbonementen en Services

Wij bieden diverse abonnementen en services aan. Van het afsluiten van een nieuw sim only abonnement tot het overstappen naar een nieuwe energie leverancier. Wij staan klaar om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken

Onze providers

Sim Only

Sim only is de goedkoopste optie om aan een nieuw mobiel abonnement te komen. Bij een sim only abonnement krijgt u alleen een sim kaart waar het abonnement aan is gekoppeld. Hierdoor betaald u niet onnodig veel geld voor een nieuw toestel. 


Voor meer informatie kunt u bij ons langskomen in de winkel of kunt u met onderstaande link uw gegevens achter laten zodat wij voor u de beste opties kunnen uitzoeken.

Abonnement + toestel

Naast de sim only optie is er ook een optie om voor een abonnement samen met een toestel te kopen. Wij verkopen zowel nieuwe als refurbished toestellen. 


Voor onze refurbished toestellen geldt het volgende:

  • Nieuwe accu
  • Slechte onderdelen vervangen voor nieuwe
  • Intern getest
  • Per direct beschikbaar in de winkel
  • 2 jaar garantie

Vast internet, televisie en mobiel

Voor een vast bedrag per maand het snelste internet krijgen? Of toegang krijgen tot het beste pakket voor tv? Wij bieden deze mogelijkheden aan. Voor meer info klik de knop hieronder. 

  • Vast bedrag per maand
  • Groot aantal mogelijkheden

Goedkopere energie

Steeds meer apparaten in huis gebruiken energie en de energierekening wordt steeds duurder. Wij willen u graag helpen met het minderen van uw energie rekening. Met onze energieservice helpen wij u persoonlijk met het vinden van de beste en goedkoopste energie mogelijkheden. 

Neem contact met ons op door middel van onderstaand formulier of kom bij ons langs in de winkel om alle opties te bekijken.