Abonnementen en services

Alle diensten op één adres

Korting op stroom en gas

Steeds meer apparaten in huis gebruiken energie en de energierekening wordt steeds duurder. Wij willen je graag helpen met het verlagen van de energierekening. Met onze energieservice helpen wij je persoonlijk met het vinden van de beste en goedkoopste energie mogelijkheden. Als je je jaarverbruik weet, of de jaarnota hebt, kunnen we een goede inschatting maken wat je kan besparen. En dat is vaak een hoop!

Neem contact met ons op door middel van onderstaand formulier of kom bij ons langs in de winkel om alle opties te bekijken. Daarnaast zullen we spoedig aanbiedingen op deze site plaatsen. Momenteel wachten we op goedkeuring door nieuwe aanbieders.*

*Klanten die voorheen een contract van Greenchoice via ons hebben afgesloten kunnen we voorzien van een nieuw aanbod. Helaas heeft Greenchoice de samenwerking met onafhankelijke adviseurs gestopt en is zelf klanten gaan bellen voor verlenging. Dit is niet namens ons en de opdringerige benadering die zij hanteren past ook niet bij onze werkwijze.

Abbonementen en Services

Wij bieden diverse abonnementen en services aan. Van het afsluiten van een nieuw sim only abonnement tot het overstappen naar een nieuwe energie leverancier. Wij staan klaar om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken

Onze providers

Sim Only

Sim Only is de goedkoopste optie om aan een nieuw mobiel abonnement te komen. Bij een Sim Only abonnement krijg je alleen een simkaart waar het abonnement aan is gekoppeld. Hierdoor betaal je alleen voor je abonnement en niet voor een toestel. Uiteraard kan je de simkaart in je huidige toestel plaatsen of los een nieuw of gereviseerd (ook wel refurbished) toestel kopen. Nog een voordeel: door het toestel los te kopen is je abonnement geen verkapte lening en staat deze dus ook niet zo bij het BKR aangemeld!


Wij zullen spoedig diverse links naar goede Sim Only abonnementen op de site plaatsen. Daarnaast kan je bij ons in de winkel ook een abonnement afsluiten. Neem een geldig legitimatiebewijs en een bankpas mee en we kunnen de simkaart direct aan je nieuwe abonnement koppelen!

Abonnement + toestel

Naast de Sim Only optie kan je ook een abonnement met toestel nemen. Wij verkopen zowel nieuwe als gereviseerde/refurbished toestellen. Voordeel is dat de prijs van het toestel deels of geheel in de abonnementsprijs zit. Let wel op dat wanneer € 250 of meer van het toestel in je abonnementsprijs zit er een BKR-toetsing en registratie plaatsvindt. Dit is wettelijk bepaald en op zich geen direct nadeel, maar kan wel je te lenen bedrag beïnvloeden wanneer je een krediet of hypotheek afsluit. Bedenk dus goed of dit voor jou een nadeel kan zijn.


Voor onze gereviseerde toestellen geldt het volgende:

  • Nieuwe accu
  • Versleten onderdelen vervangen door nieuwe
  • Intern getest
  • Per direct beschikbaar in de winkel
  • 2 jaar garantie

Vast internet & TV

Voor een vast bedrag per maand het supersnel internet? Of toegang krijgen tot het beste pakket voor tv? Wij bieden deze mogelijkheden. Voor meer info klik de knop hieronder. 

  • Vast laag bedrag per maand
  • Groot aantal mogelijkheden
  • Combineer met mobiel voor combi-korting!