Internet Security

Wel zo slim, veilig surfen op het internet!

Waarom heb ik internet security nodig?

Hackers en andere cybercriminelen worden met de tijd steeds slimmer en kunnen tegenwoordig op veel plekken binnenkomen, ze kunnen dus ook bij je gegevens komen. Internet security zorgt ervoor dat jouw apparaten, bestanden en gegevens veilig blijven. Door functies als 24/7 virusscanners en web beveiliging blijft je apparaat snel en veilig.

Aanbod van internet beveiliging

Kaspersky

zie meer


Norton

zie meer

Bitdefender

zie meer

McAfee

zie meer
€ 49,95

Kaspersky

Kaspersky Lab is een van de snelst groeiende IT-beveiligingsbedrijven wereldwijd. Het bedrijf heeft een stevige positie in de wereldwijde top vier van toonaangevende leveranciers van antivirusprogramma's. Kaspersky Lab verbetert zijn marktpositie voortdurend en laat betere groeicijfers zien dan de markt in het algemeen.


Kaspersky Lab heeft momenteel meer dan 2.700 hooggekwalificeerde specialisten in dienst. Het bedrijf heeft eigen regionale kantoren in 30 landen en haar producten en technologieën bieden wereldwijd bescherming aan meer dan 400 miljoen gebruikers en ruim 270.000 zakelijke klanten. Kaspersky Lab biedt een breed scala aan producten en oplossingen voor verschillende soorten klanten, met speciale aandacht voor grote ondernemingen en kleine en middelgrote bedrijven.

v.a. € 59,99

Norton

Standaard:

Het standaard pakket van Norton biedt standaard beveiliging tegen virussen als spyware, malware en andere bedreigingen. Ook biedt het een geavanceerde beveiliging speciaal voor je financiële informatie.


Deluxe:

Met het deluxe pakket krijg je toegang tot de webportal van Norton en worden je PC, Mac, Android en IOS apparaten beschermt onder 1 abonnement. 


Premium: 

Met het premium pakket wordt automatisch een back-up van je belangrijke documenten gemaakt. Ook wordt er 25GB aan automatische back-up opslag vrijgegeven voor je PC.  

- standaard + 1 device: €59,99

- deluxe + 3 devices: €69,99

- deluxe + 5 devices: €79,99

- premium + 25GB backup + 10 devices: €89,99

v.a. € 39,99

Bitdefender for Mac

Bitdefender for Mac is het antivirus programma van Bitdefender speciaal ontworpen voor de Mac. Dit programma biedt functionaliteiten speciaal ontworpen voor de Mac. Zo biedt het programma time-machine bescherming door bescherming te bieden tegen ransomware die uw huidige time-machine bestanden onbruikbaar kunnen maken. Ook is er een meerlaagse bescherming tegen ransomware speciaal ontwikkeld voor MAC OS. Naast deze functies biedt Bitdefender ook de algemene functies als 24/7 beveiliging en prestatieverbetering.


- 1 device: €39,99

- 3 devices: €59,99

€ 89,95

McAfee unlimited devices

McAfee beschermt je apparaat doormiddel van cloudgebasseerde bedreigingsanalyses. Het beschermt je op het internet tegen riskante websites, koppelingen en bestanden door je te voorzien van een waarschuwing. Met de prestatieoptimalisatie functie van McAfee verbeter je de prestaties van je PC door bandbreedte te minimaliseren en automatische video's te blokkeren. McAfee biedt een passwordmanager aan waarmee je veilig al je wachtwoorden kunt behouden. Met de versleutelde opslag functie kun je gevoelige data versleuteld opslaan waardoor alleen jij bij deze data kan komen. 


Dit pakket kan gebruikt worden voor zoveel apparaten als je wilt.