Nest

Nest en Google Home. Nu samen onder één dak.

Dit is Google Nest.

Stel dat je huis meer zou kunnen?
Een huis dat je helpt. Echt helpt.
Stel dat je huis kan leren zorg te dragen voor
de mensen die er wonen en de wereld waarin ze leven?

Ontdek de mogelijkheden

Nest Thermostat E

De Nest Thermostat E is al ingesteld met een eenvoudig schema waarmee je onmiddellijk kunt gaan besparen. Hij weet wanneer iedereen weg is en zet de verwarming dan lager zodat je geen leeg huis verwarmt. En wanneer je een energiebesparende temperatuur kiest, krijg je het Nest Blaadje te zien.

Nest Protect: Je mag tegenwoordig wel iets meer verwachten van je rookmelder.

De Nest Protect is van top tot teen opnieuw ontworpen. Hij is voorzien van een Split‑spectrumsensor, test zichzelf automatisch en gaat tot wel tien jaar mee. De Nest Protect is ook de eerste melder voor huishoudelijk gebruik waarvan je het alarm kunt afzetten met je mobiel zonder dat je extra hardware nodig hebt. En hij vertelt je wat het probleem is en kan zelfs een melding naar je mobiel sturen.

Nest Cam IQ Outdoor: weet wat een persoon is. En wat niet.

Wat krijg je als je een 4K-sensor combineert met HDR en intelligente beeldbewerking? Supersight. Een nieuwe, scherpere kijk op het huis.

 

Google Nest Learning Thermostat

De Nest Thermostat past zich automatisch aan je leefritme aan. Nadat je hem één week hebt gebruikt, programmeert hij zichzelf.

Nest Cam IQ Indoor


De Nest Cam IQ heeft een enorme rekenkracht die hij onder andere gebruikt om mensen van voorwerpen te onderscheiden.

Wat krijg je als je een 4K-sensor combineert met HDR en intelligente beeldbewerking? Supersight. Een nieuwe, scherpere kijk op het huis.

Google Nest Hello doorbell: De deurbel waarop je hebt gewacht

Mis niets meer met de Nest Hello, die je laat je weten wie er is. Hij vervangt je bestaande bedrade deurbel en toont je zelfs in het donker HD-video met heldere, haarscherpe beelden. Je ziet alles wat er voor je deur gebeurt: mensen van top tot teen of pakketjes op de grond. En met dag en nacht live streamen kun je altijd even checken wat er thuis gebeurt. Of ontdek wat er eerder is gebeurd door de drie uur geschiedenis met momentopnamen te bekijken.